29 mei Afsluitend webinar Week van Verbindend Verduurzamen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Online

Webinar waarin de uitkomsten van de themasessies van de week van Verbindend Verduurzamen worden gepresenteerd.

Het webinar is interactief, deelnemers kunnen vragen stellen via de chat en hun ervaring delen in polls.

Sprekers tijdens het webinar zijn Rli-raadslid Annemieke Nijhof, de Utrechtse wethouder Lot van Hooijdonk en de DG Energie en Klimaat bij het ministerie van EZK Sandor Gaastra. Gespreksleider is Ruben Maes.

Keynote spreker tijdens het webinar is professor Noelle Aarts, hoogleraar Socio-ecologische interacties bij het Institute for Science in Society aan de Radboud Universiteit. Ze is deskundig op het gebied van conflict, onderhandeling, communicatie en dialoog over complexe maatschappelijke vraagstukken. In 2016 en 2017 werd ze verkozen tot de meest inspirerende communicatie professional van Nederland.

Meer informatie en aanmelden: https://www.rli.nl/aanmeldformulier-voor-de-week-van-verbindend-verduurzamen