16 oktober World Food Day 2020

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Net als elk jaar staat 16 oktober in het teken van World Food Day. Thema dit jaar: "Smart Solutions for Healthy Diets".

De Nederlandse agrifood sector streeft naar betaalbare en toegankelijke voeding voor de hele wereld. Gesteund door haar internationale partners en duurzaam geproduceerd en verwerkt. Om dat te bereiken is een nieuw voedselsysteem nodig en zijn nieuwe innovatie oplossingen nodig.

Het programma van World Food Day 2020 voorziet in actuele updates over de huidige problemen en (mogelijke) oplossingen. In een breed gezelschap van professionals uit de sector wordt een interactief en inspirerend programma doorlopen.

De voertaal van de dag is Engels.

Meer informatie (Engelstalig): https://wereldvoedseldag.com/professionals/