01 mei Inschrijven training KoeSignalen

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Verschillende

Hoe haal ik twee extra lactaties uit mijn koeien? Trainer Joep Driessen van CowSignals legt het uit in een opleiding die via de Sabe-regeling kan worden gevolgd.

Er is keuze uit drie verschillende opties:

  1. KoeSignalen-training online & individueel bedrijfsbezoek van Joep Driessen.
  2. KoeSignalen en stressvrij omgaan met vee, training online & twee dagtrainingen live.
  3. KoeSignalen, stressvrij omgaan met vee en JongveeSignalen als online training & digitale bijeenkomsten om bedrijfssituaties te bespreken met groep veehouders.

Bij optie 2 gaan veehouders, na een zeer interessante en praktische online voorbereiding, deze winter de stal in om koesignalen op te pikken.  Deze worden vertaald naar tips om ziekte te voorkomen en bedrijfsblindheid te doorbreken. Op de tweede staldag leren veehouders alles over stress-vrij omgaan met koeien. Hoe train je een vaars tot rustige melkkoe, die lachend 5 lactaties op je bedrijf blijft?  Dat en nog veel meer geheimen van succesvol koeienhouden leer je door middel van kijken, denken en doen!

Het enige dat je zelf hoeft te doen is op de inschrijfdag dit voorjaar de SABE-voucher aanvragen, en aanmelden op www.cowsignals.com/nl/gratis_training. Dan kun je daarna met KoeSignalen aan de slag. Unieke kans, mis hem niet!

©CowSignals