22 september Plant Health, Agriculture & Bioscience Conference 2021

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie World Forum, Den Haag

Vakbeurs gericht op het bespreken van de nieuwste bevindingen over plantengezondheidsproblemen en het delen van innovatieve oplossingen. Samen werkend aan een duurzame toekomst voor de gezondheid van planten.

Planten vormen de basis voor al het leven op aarde. Het verbeteren van de gezondheid van planten is de sleutel tot het voeden van de groeiende wereldbevolking en het ondersteunen van economische ontwikkeling over de hele wereld. Uitdagingen zijn alom, van plantenplagen en ziekten tot slechte bodemgezondheid en waterschaarste, en daarom heeft de VN 2020 uitgeroepen tot het Internationale Jaar van de Plantengezondheid om het bewustzijn over deze kwesties te vergroten.

Prof. Marcel Dicke van Wageningen University & Research en Dr. Ulli Kuhlmann van CABI zijn the PHAB Conference 2021 voorzitters.

Meer informatie en aanmelden (Engelstalige site): https://phab-conference.com/