Digitale eiwitten (8): Natalie bedankt!

Op deze plaats kijken wij tweewekelijks terug en vooruit op de ontwikkelingen op het Platform voor Kringlooplandbouw. Digitale eiwitten dus.

Afscheid en verbeteringen

De afgelopen weken zijn we aan de achterkant bezig geweest met terugkijken op de eerste maanden en vooruit kijken naar de komende maanden en jaren, van dit platform. Een van de belangrijkere verbeteringen die we willen toepassen, is de inzet van een 'Vraag en antwoord'-sectie. Deze verschijnt komende weken op het platform. Houd ons in de gaten.

Deze vraag en antwoord was tevens de laatste bijdrage van redacteur Natalie aan dit platform. Natalie was in de periode september - januari, naast een fantastisch collega, goed voor zo'n dertig verhalen en een aantal fijne lunchwandelingen.

Tot de zomer gaat Natalie zich storten op de verdere ontwikkeling van het Platform Aanpak Stikstof.

Gelukkig wordt er ook gewoon verder gewerkt aan mooie en unieke verhalen. Een man die ons bereikte, was Peter Oosterhof. Met zijn pamflet '(Stik)stof tot nadenken' probeert hij aandacht te vragen voor een nieuwe manier van boeren, zoals hij dat zelf noemt en aan het ontdekken is. Hij vertelt er enthousiast over in 'Anders boeren is leuk'.

Tot zover. Tot over twee weken.