Digitale eiwitten (9): Themapagina's en evenementen

Op deze plaats kijken wij tweewekelijks terug en vooruit op de ontwikkelingen op het Platform voor Kringlooplandbouw. Digitale eiwitten dus.

Koeien in de wei

Duurzame veehouderij

Er zijn een aantal nieuwe verhalen onderweg, maar nog net niet gereed voor publicatie. Ook bijna af is de nieuwe themapagina 'Duurzame veehouderij', waar we op verschillende manieren specifiek dit thema belichten. Een nieuwe manier om, al dan niet tijdelijk, een onderwerp of actualiteit uit te lichten en onder de aandacht te brengen.

Nieuwsbrief

Ook gaan we komende weken aan de slag met nieuwsbrief #3, waarin we zeker ook op bovenstaande inhaken.

Agenda

Op het platform proberen we de inspiratie ook te delen middels allerlei 'kringlooplandbouwgerelateerde' evenementen. Bijvoorbeeld de Masterclass Verdienmodel Kringlooplandbouw, aanstaande woensdag, en de Agri Duurzaamheidsdag op 3 maart.

Is er een mooi, leuk, interessant of inspirerend evenement dat ook een plek verdient op onze agenda, neem dan contact met ons op. We zijn per mail bereikbaar via LNV-visietraject@minlnv.nl. Alvast dank voor het meedenken!