Digitale eiwitten (11): Alles wordt anders

Op deze plaats kijken wij tweewekelijks terug en vooruit op de ontwikkelingen op het Platform voor Kringlooplandbouw. Digitale eiwitten dus.

Het platform ten tijde van corona

Uiteraard zijn wij bij LNV momenteel drukker met de coronacrisis dan met het jagen op en maken van mooie verhalen voor op het platform. Het virus indammen en zorgen voor onze naasten is ook hier het belangrijkste tijdverdrijf.

Toch komen er de komende weken een aantal nieuwe verhalen aan. Een aantal hiervan waren al een tijdje klaar, andere verhalen worden uitgewerkt naar aanleiding van een (pre-corona) werkbezoek.

Nieuwe navigatie Platform Kringlooplandbouw

Sneller en beter navigeren

Ook blijven we actief de website verbeteren. Recent hebben we de zes belangrijkste links op de homepagina opnieuw beoordeeld en ingedeeld. Een van de nieuwe pagina's op deze prominente plaats is 'Duurzame Veehouderij'. Dat is een themapagina waarin al onze verhalen, nieuws, activiteiten en andere content met betrekking tot één specifiek onderwerp of thema worden gebundeld.

Met dergelijke pagina's én het constant tegen het licht houden van het functioneren van de site willen we de ervaring en het gemak alsmaar beter en groter maken.

Activiteiten

In het kader van de corona-maatregelen zijn de komende weken alle bijeenkomsten en activiteiten afgelast. Wij proberen onze kalender zo actueel mogelijk te houden. Het is zinvol om in geval van twijfel bij de organisatie na te gaan of een evenement doorgaat. De komende weken is het echter duidelijk: bij 'social distancing' passen geen activiteiten waarbij mensen samenkomen.

Wij wensen al onze lezers een goede gezondheid toe. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Tot over twee weken.