Webinar 'Voedselsystemen in tijden van crisis' staat online

Dinsdag 7 april werd door Pakhuis De Zwijger 'De Hongerige stad: voedselsystemen in tijden van crisis' via livecast georganiseerd. Voor wie het heeft gemist, de episode is nog altijd terug te kijken op de website van De Zwijger.

"De wereld zit voor een groot deel op slot en dat betekent dat ons leven in korte tijd erg veranderd is. Ook onze voedselsystemen komen onder druk te staan: producenten en ondernemers moeten creatief zijn om het hoofd boven water te kunnen houden en de huidige voedselketens lopen niet meer zoals gebruikelijk. Wat kunnen we leren van de huidige situatie en welke mooie (lokale) initiatieven ontstaan er op dit moment?"

Op deze vragen mag je een antwoord verwachten. Zeer interessant en wellicht leerzaam dus, met het oog op wat er momenteel in voedselland gebeurt en hoe dit haar weerslag gaat hebben op onze toekomst.

©Pakhuis De Zwijger