Caring Farmers vraagt aandacht voor nieuwe landbouw(ers)

Boerenorganisatie Caring Farmers roept 22 juli uit tot Dag van de Kringlooplandbouw. Op deze dag willen ze aandacht vragen voor nieuwe vormen van landbouw bedrijven en de boeren die deze toepassen.

©Caring Farmers

#gewoonaanhetwerk

Door middel van het posten van foto's op social media, met gebruikmaking van de hashtag #gewoonaanhetwerk, hopen de Caring Farmers aandacht te krijgen van de Nederlandse media voor 'duurzame en vernieuwende boeren die werken aan kringlooplandbouw'.

Ook is er een crowdfunding opgezet, voor de inkoop van reclametijd voor de commefcial van Caring Farmers. Maurits Tepper van de Caring Farmers: “Wij willen graag laten zien dat het kan. En roepen burgers en politiek op samen met ons de schouders er onder te zetten. Op naar een duurzame landbouw Het kan wel!”

Alle informatie over de dag, de campagne en de crowdfunding vind je hier: https://caringfarmers.nl/22-juli-dag-van-de-kringlooplandbouw/