Digitale eiwitten (20): de actualiteit in verhalen

Op deze plaats kijken wij tweewekelijks terug en vooruit op de ontwikkelingen op het Platform voor Kringlooplandbouw. Digitale eiwitten dus.

Groenten
©Pixabay

Actualiteit

We zijn deze dagen druk met het actualiseren van een aantal relevante verhalen. We maken een reeks updates over Verdienvermogen en over Corona. In dat laatste verhaal gaat Boerschappen uitgebreid aan bod komen. Hoe is het hen vergaan tijdens de coronacrisis? Het beloofd een mooi stuk te worden. Dit is het oorspronkelijke verhaal van en over Boerschappen.

Andere actualiteit betreft de discussie over eiwitten in diervoeders. In het verhaal 'Voerspoor stikstof biedt wel kansen' wordt door ingewijden besproken welke dat kunnen zijn.

Agenda

Op 19 augustus staat de Aardappeldemodag op de agenda. Naast een mooi woord, biedt de organisatie een gevarieerd programma voor de gehele aardappelbranche.

In september komen er weer diverse opleidingen en open dagen aan, een aantal zelfs fysiek en op locatie, zoals het er nu uitziet. Bekijk de agenda en doe er je voordeel mee.

Goed weekend!