Terugkijken | LNV-webinar Sabe-regeling

Hoe vraag je een projectsubsidie aan voor een kennisproject?  Hoe kun je vouchers krijgen waarmee je geregistreerd adviseurs kunt inhuren of een stikstofcursus kunt volgen?

Met ingang van 30 oktober kun je als agrarische ondernemer expertise en kennis inkopen via de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (Sabe). De Sabe-regeling maakt het mogelijk om een voucher aan te vragen waarmee je een stikstofcursus kunt doen bij één van de groene hogeronderwijsinstellingen of geregistreerde adviseurs in kunt huren, die je advies kunnen geven hoe je bedrijf te verduurzamen. In de Sabe-regeling is het ook mogelijk om projectsubsidies aan te vragen voor een project waarin een groep agrariërs samen en van elkaar leren over duurzame landbouw

In dit webinar vertellen Cor Wever (beleidsmedewerker LNV), Gemma Verijdt (beleidsmedewerker LNV) en John Koeleman (agrariër en voorzitter VKA) in gesprek met moderator Jessica van Spengen over de mogelijkheden van regeling. Voor en tijdens het webinar konden kijkers vragen stellen.

Terugkijken | LNV-webinar SABE-regeling

Koeien in de wei 2
©Natalie Hoogervorst