Digitale eiwitten (30): I'm in! en Landbouwbeurs

Op deze plaats kijken wij tweewekelijks terug en vooruit op de ontwikkelingen op het Platform voor Kringlooplandbouw. Digitale eiwitten dus.

Beeld: ©Agrio / Ellen Meinen
Oosterhof doet aan stripgrazen en verzet de draad wel vijf keer per dag. "De koeien moeten als een zeis vreten en dat doen ze alleen bij stripgrazen", stelt hij

Evenementen om het jaar mee af te sluiten

Op de rug van de tweede Corona-golf, maakt 2020 zich op voor haar finish. Toch zijn er nog genoeg interessante bijeenkomsten en webinars. We zetten er een aantal op een rij:

Op 2 en 3 december staat "I’m in! Over POP3 en het nieuwe GLB" op het programma. Tijdens deze twee dagen wordt dieper ingegaan op het nieuwe Europese landbouwbeleid vanaf 2023, waarin toekomstbestendige boeren beter beloond moeten worden. Maar hoe?

De middag van 7 december staat in het teken van "Kringlooplandbouw in de praktijk". In eerste instantie gericht op de regio Noord-Oost Brabant, is het natuurlijk voor meer mensen interessant om te praten over de praktische kant van kringlooplandbouw en welke innovaties eventueel kunnen werken.

In Leeuwarden, tenslotte, staat de jaarlijkse "Landbouwbeurs" gepland. Een heus 'offline' evenement, waar kennis kan worden opgedaan en ouderwets kan worden genetwerkt. Met in achtneming van de genomen maatregelen uiteraard. Van 8 tot en met 10 december in de WTC Expo.