Digitale eiwitten (35): BioKennisWeek en nieuwsbrief

Op deze plaats kijken wij tweewekelijks terug en vooruit op de ontwikkelingen op het Platform voor Kringlooplandbouw. Digitale eiwitten dus.

BioBeurs nieuwe stijl

Er zijn van die veranderingen die we noodgedwongen hebben moeten accepteren, die eigenlijk, achteraf, best heel succesvol zijn. Thuiswerken, boodschappen bestellen, midden in de schoolperiode met het hele gezin in een huisje op Texel gaan zitten, to name but a few.

De BioBeurs keek ook gedwongen naar haar verschijningsvorm, en herontdekte zichzelf in de BioKennisWeek. Deze werd van 18 t/m 22 januari georganiseerd. Alles was online te volgen, een deel van het programma werd vanuit de Brabanthallen uitgezonden. Maar liefst 99 workshops en seminars, toonaangevende sprekers en inhoudelijke discussies en gesprekken. Je kunt je indenken dat de successen meegaan naar 2022.

In onze terugblik staat ook een link naar tickets. Nog zo'n voordeel: je kunt alles ook na afloop in je eigen tijd en tempo terugkijken.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief gaat per 2021 een maandelijks te verschijnen overzicht van de ontwikkelingen in en rondom het platform worden. De eerste is er inmiddels uit, met daarin eervolle vermeldingen voor de lancering van Aardpeer en een aantal mooie projecten op Texel.

Wil je ook op deze manier op de hoogte blijven van wat er in Nederland gebeurt op het gebied van toekomstbestendige landbouw? Meld je dan aan.

Volop activiteiten

We komen voorlopig nog niet bij elkaar, maar dat wil niet zeggen dat er geen interessante activiteiten worden georganiseerd. Verre van zelfs, want het aanbod voor 2021 begint aardig vorm te krijgen. Onze activiteitenoverzicht is weer helemaal bijgewerkt, dus kijk snel of er iets passends en boeiends tussen zit.

Ken of organiseer jij zelf een evenement of opleiding waar wij aandacht aan moeten besteden? We doen het graag. Meld het via ons contactformulier aan en wij verwerken het in de agenda.