17 januari Die Grüne Woche

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
-
Messegelände Berlin ExpoCenter City

Een uniek internationaal evenement voor levensmiddelen, landbouw en tuinbouw.

Boeren en producenten uit de hele wereld gebruiken de Internationale Grüne Woche als afzet- en testmarkt voor veelal nieuwe producten. In 2019 namen 1.750 exposanten uit 61 landen deel en trok de beurs ruim 400.000 bezoekers, waarvan 85.000 vak-bezoekers. De bezoekers spendeerden gezamenlijk meer dan 51 miljoen euro.

De focus van de beurs ligt op de meest recente ontwikkelingen van voeding en productie. Biologisch, regionaal en eerlijk, vegetarisch en veganistisch, gezond, allergievrij en duurzaam zijn slechts enkele trends die te beleven zullen zijn in Berlijn. Producten als groenten en fruit, vis, vlees en zuivel nemen een belangrijke plaats in bij de presentaties.

Holland Paviljoen
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) verzorgt het Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche 2020 in nauwe samenwerking met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Nederlandse ambassade in Berlijn.