Digitale eiwitten (13): Drie geweldige video's

Op deze plaats kijken wij tweewekelijks terug en vooruit op de ontwikkelingen op het Platform voor Kringlooplandbouw. Digitale eiwitten dus.

©Heideboerderij

Video's

De afgelopen weken hebben we ons gestort op het plaatsen van een aantal leuke, inhoudelijke en inspirerende video's. De eerste drie gaan over de innovatie in het aardbeien- en frambozenbedrijf van Van der Avoird, de koeien die geiten werden bij Arie van den Bergh en de fenomenale samenwerking tussen een aantal verschillende partijen op de Heideboerderij.

Evenementen

Alle geplande fysieke bijeenkomsten zijn voorlopig afgezegd of uitgesteld. We proberen via onze agenda een actueel beeld te bieden van de status van de verschillende evenementen.

De laatste weken worden er steeds vaker online evenementen georganiseerd. Goed voorbeeld hiervan is De Rode Hoed, dat een aantal bijeenkomsten heeft omgezet in webinars en online presentaties. Bijvoorbeeld twee edities in de reeks 'It's the food my friend!', welke ook in onze agenda zijn opgenomen.

Voor meer en andere tips en updates staan wij meer dan open. Wij zijn bereikbaar via mail.

Blijf gezond en tot over twee weken!